🤩Veľkonočné cenové šialenstvo: ZĽAVA 35 %🤩

Prečo sa na povrchu arašidového masla oddeľuje olej?

Možno ste si niekedy všimli, že sa vaše obľúbené arašidové maslo v pohári po nejakom čase rozdelilo na olej a tuhšiu časť. Niet sa čoho báť! Je to úplne normálny jav a stáva sa to pri všetkých prírodných arašidových maslách. Olej z arašidov je totiž plný vitamínov a zdraviu prospešných tukov, ktoré sa pri skladovaní môžu od ostatných zložiek oddeliť.

Konzistencia arašidového masla

Ako obnoviť krémovú konzistenciu? Maslo stačí dôkladne premiešať lyžicou alebo vidličkou. Ešte lepšiu chuť a krémovosť arašidového masla získate, keď ho pred použitím chvíľu necháte pri izbovej teplote. Ak je, naopak, po premiešaní moc riedke, odporúčame ho na chvíľu uložiť do chladničky.

Podobné otázky

Medailonek Petra

Zdeňka Paštiková

Chcete si spríjemniť deň sladkou pochúťkou alebo máte otázku k objednávke? Špecialista našej zákazníckej linky Zdeňka Paštiková je tu, aby vám poradila a odpovedala na všetky medové otázky. Zdeňka ťaží zo skúseností z práce v rámci zákazníckej podpory niekoľkých internetových obchodov. Vie si rady s každým problémom a vo Včelařství Domovina sa na ňu môžete so všetkým obrátiť. Neváhajte Zdeňku kontaktovať (tel. +421 222 205 468, e-mail info@vcelarstvi-domovina.sk) a ona vám s úsmevom na tvári pomôže!