🤩Veľkonočné cenové šialenstvo: ZĽAVA 35 %🤩

Čo je tá biela vrstva na povrchu ochuteného medu?

Ide o vyzrážanú bielkovinu, veľmi bežný a prirodzený jav, ktorý sa vyskytuje najmä pri prudkých zmenách teploty. Nemusíte sa obávať, že by to negatívne ovplyvnilo kvalitu a chuť ochuteného medu: stačí ho dôkladne premiešať lyžičkou alebo ho krátko zahriať, aby sa bielkovina opäť spojila.

Podobné otázky

Medailonek Petra

Zdeňka Paštiková

Chcete si spríjemniť deň sladkou pochúťkou alebo máte otázku k objednávke? Špecialista našej zákazníckej linky Zdeňka Paštiková je tu, aby vám poradila a odpovedala na všetky medové otázky. Zdeňka ťaží zo skúseností z práce v rámci zákazníckej podpory niekoľkých internetových obchodov. Vie si rady s každým problémom a vo Včelařství Domovina sa na ňu môžete so všetkým obrátiť. Neváhajte Zdeňku kontaktovať (tel. +421 222 205 468, e-mail info@vcelarstvi-domovina.sk) a ona vám s úsmevom na tvári pomôže!