Orechový krém s medom a korením 220 g
Podrobný popis
Orechový krém s medom a korením 220 g
Orechové maslo, v ktorom je med, dokáže rozlúsknuť starosti so zdravým a zároveň chutným jedálničkom. Príprava chutnej desiaty s touto lahodnou pochúťkou pre veveričky aj veveričiakov nie je žiadny oriešok.
Zloženie a konzistencia Orechového krému s medom a korením
Orechový krém s medom a korením sa skladá výlučne z kvetového medu, arašidov, kešu, korenia a mliečneho tuku. Neobsahuje žiadne stabilizátory, cukrové sirupy ani iné pridané látky. Je vhodný na natieranie na pečivo alebo na varenie a je určený aj na priamu konzumáciu.
Čo je kvetový med?
Náš domáci kvetový med je med vyrobený z nektáru a peľu rastlín, ktoré hojne rastú na lúkach západnej Vysočiny. Má skvelú chuť, vyniká svojou sladkosťou, pozitívnym účinkom na ľudský organizmus a výbornou stráviteľnosťou.
Ahoj, tu Alena a Josef, vaši včelári
Ako sme objavili Orechový krém s medom a korením? Máme radi, keď to ide (s natieraním) hladko, takýto deň sa hneď potom začína o niečo lepšie. A myšlienku masla obohateného medíkom sme mali v hlave už dlho. Nuž, svet je guľatý ako orech.
Včelařství Domovina - domáci med od včelára. Poctivý, český med, pretože včely chováme s láskou.
A ako máme Orechový krém s medom a korením najradšej?
Natrite si pekne hrubú vrstvu na toast! Z pohára potom veľmi rýchlo ubúda. A prečo nie, keď máme na poličke do zásoby pripravený druhý. Sme jednoducho mazaní.
Podrobnosti o Orechovom kréme s medom a korením
Výživové údaje na 100 g | |
Energetická hodnota | 2 549 kJ / 615 kcal |
Tuk | 50 g |
Z toho nasýtené kyseliny | 15 g |
Sacharidy | 22 g |
Z toho cukry | 12 g |
Bielkoviny | 18 g |
Soľ | 0 g |
Zloženie: mleté pražené lúpané arašidy (56,5 %), pražené kešu (20 %), včelí med (10 %), ghí (bezvodý mliečny tuk), drvené korenie štyroch farieb (0,5 %) - čierne korenie, biele korenie, zelené korenie, ružové korenie
Skladovanie: Skladujte na tmavom, suchom a chladnom mieste.
Krajina pôvodu: Česká republika
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.